Scroll Top

Kurs

Kurs i bruk av veileder for
vannbåren gulvvarme

Ny veiledning til NS-EN 1264 for vannbåren gulvvarme er lansert og nå tilgjengelig hos Standard Norge. Den nye veilederen er en praktisk og anvendelig veiledning som beskriver løsninger som følger krav i forskrifter og gir anbefalinger i samsvar med bransjestandarder og normer.

Forfatter og prosjektleder for den nye veilederen er David Zijdemans i Zijdemans Consult. I tillegg har Norsk Varmepumpeforening ved Rolf Iver Mytting Hagemoen, og Rørentreprenørene Norge ved Eli Heyerdahl Eide, bidratt sterkt i utformingen av den nye veilederen for vannbåren gulvvarme.

Bidragsytere
Veilederen er faglig støttet, kvalitetssikret og finansiert av Armaturjonsson, Canes, LK Systems, Roth Norge, TECE Norge, Uponor, ABK Qviller og SGP Armatec. Målgruppen er særlig de som utfører, planlegger og prosjekterer vannbåren gulvvarme i bolig‐ og næringsbygg. Men også de som skal bo i bygget vil ha nytte av å lese veiledningen.

Kursholder: David Zijdemans

meld deg på
kurs

Praktisk informasjon:

Oppmøte kl. 11.00
Vi starter med en god lunsj.
Kursstart kl. 12.00
Ferdig kl. 17.00
Priser for kursdeltakelse:
Alle priser er inkludert lunsj og servering per deltaker. Kursavgiften er ikke momspliktig.
Standard pris: kr.3.490,-
Student (ikke lærling): kr.690,-
Det gis 20% rabatt på standardpris for:
· Medlemmer av Rørentreprenørene Norge
· Medlemmer av Norsk varmepumpeforening, Novap
· Ved flere deltakere enn to personer fra samme firma. Rabatten gjelder da alle ansatte fra ett firma.
NB! Påmelding er bindende

Spørsmål om kurset og gjennomføringen, kan rettes til Stig Grindahl, mob. 480 68 283 eller på mail: stig@vvsforum.no

Smittevern:
Vår høyeste prioritet er å ivareta sikkerhet og helse for våre gjester og foredragsholdere. For å sikre nettopp det, har vi grundige prosedyrer og rutiner på alle konferansene, og hotellene tar hensyn til forbedret rengjøring, fysisk avstand, samt mat-og drikketilbudet. Vi gleder oss til å se deg!

  KONTAKT OSS


  SG Kommunikasjon AS
  Sandesundveien 2, 1724 Sarpsborg
  Telefon: +47 480 68 283
  E-post: stig@vvsforum.no

  Personvern Preferanser
  Når du besøker vår nettside, kan det hende at det lagres informasjon gjennom nettleseren, gjennom et spesifikt tjeneste, vanligvis informasjonskapsler. Her kan du endre dine preferanser. Vennligst husk at ved å blokkere noen typer informasjonskapsler, kan det ha innvirkning på opplevelsen av vår nettside og tjenestene vi tilbyr.